Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ.



Το γκρίζο  η άρνηση και η έλλειψη στοιχειώδους ευαισθησίας δυστυχώς επικρατούν και σε αυτόν τον τομέα σχεδιασμού του κ. Μερτύρη σχετικά με την κοινωνική πολιτική που ασκείται απο την δημοτική αρχή                                                                                                                                                                                  

.                                                            
Ουδέποτε  εξετέθη συμπολίτης μας και χωρίς τυμπανοκρουσίες ασκήσαμε την κοινωνική πολιτική στηρίζοντας οποιονδήποτε συνδημότη μας ευρέθη σε ανάγκη. Η άσκηση της κοινωνικής πολιτικήςμας δεν διαφημίστηκε απο κανένα αλλά έγινε γνωστή  απο τους  συμπολίτες μας οι οποίοι χωρίς καμμιά ανταπόδοση και υποχρέωση ειδαν έμπρακτα τα θετικά αποτελέσματα αυτής της πολιτικής.
Απεναντίας απο μικρόψυχη  πολιτική αντιπαράθεση στελέχη της μειοψηφίας πολέμησαν την κοινωνική πολιτική  προσκομίζοντας και παραγγελία εισαγγελέα για να λάβουν προσωπικά δεδομένα ανθρώπων ωφελουμένων της κοινωνικής πολιτικής.Δεν επέδειξαν αλληλεγγύη ,και δεν κατέθεσαν προτάσεις ικανές να  βοηθήσουν, πέραν  της στείρας αντιπαράθεσης.
Αγνοούν οτι υπάρχει κοινωνικό παντοπωλείο , κοινωνικό φαρμακείο,κοινωνικό φροντιστήριο,εθελοντισμός,οτι λειτουργεί τράπεζα χρόνου,κοινωνικά ιατρεία,οτι υπάρχει τράπεζα αίματος και οτι κατα τακτά διαστήματα γίνεται διανομή προιόντων με φτηνές τιμές.
Απο την κοινωνική αυτή πολιτική  που ασκείται απο την δημοτική αρχή ,την αρμόδια αντιδήμαρχο κ. Κουνενάκη και την αυταπάρνηση των υπαλλήλων και εθελοντών,ωφελούνται καθημερινά εκατοντάδες συνδημότες μας.
Οι μόνοι που απουσιάζουν  είναι όσοι δεν ωφελούνται πολιτικά απο την επιτυχημένη ασκηση της κοινωνικής πολιτικής.Πρέπει να γνωρίζουν ότι η αλληλεγγύη και η προσφορά  είναι έννοιες της καθημερινότητος και πρέπει να πραγματώνονται σήμερα και όχι στην επόμενη πενταετία.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ και τώρα απόφαση -πίεση για να μπει τέλος στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Εκφράζοντας την αγωνία συμπολιτών μας για τον κίνδυνο της κατοικίας τους από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς