Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ.




H αοριστία των θέσεων του κ. Μερτύρη  και η έλλειψη ουσιαστικών προτάσεων στον δημοσιευμένο σχεδιασμό του είναι εμφανείς.

Η προσπαθεί για λόγους καθαρά πολιτικάντικους να παραπληροφορήσει τους δημότες, η δεν γνωρίζει καθόλου τα θέματα αν και πολλάκις έχουν συζητηθεί στο Δημοτικό συμβούλιο και έχουν δοθεί εξηγήσεις.

Για το 3 Δημοτικό σχολείο Γέρακα γνωρίζει πολύ καλά οτι αρμόδιος φορέας κατασκευής του είναι ο ΟΣΚ,οτι ο ανάδοχος του έργου εργολάβος έχει παραιτηθεί ότι επίκειται νέος διαγωνισμός ανάθεσης και ότι απο την πλευρά του Δήμου έχουν γίνει  και γίνονται όλες οι ενέργειες και πιέσεις να ενταθούν οι διαδικασίες απο τον ΟΣΚ.

Για το 7 Δημοτικό σχολείο Παλλήνης γνωρίζει οτι  κληρονομήσαμε αυτή  την κατάσταση ,οτι οι προκατοχοί του δεν διεκδίκησαν απο την εταιρεία που κατεσκεύαζε την Αττική οδό την διευθέτηση του ρέμματος και οτι ο Δήμαρχος πρότεινε λύσεις ενώπιον των γονέων.Επιλεκτικά ξεχνά οτι δεν μπορεί να γίνει κανένα έργο που να εγγυάται την ασφάλεια των παιδιών απο τον Δήμο αλλά μόνο απο την Περιφέρεια.

Πέρα όμως απο αυτά ο Δήμαρχος συνέστησε και επιτροπή απο γονείς  μηχανικούς  και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Καραγιάννη προκειμένου να προτείνουν κατόπιν έρευνας οποιαδήποτε λύση εφικτή και επιστημονικά αποδεκτή.Απο όλα αυτά απουσίαζε και εξακολουθεί να απουσιάζει ο κ. Μερτύρης προφανώς να μην χρεωθεί το πολιτικό κόστος και για να βρίσκει πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης.

Επειδή δεν έχει καμμιά σχέση με τα σχολεία τον βεβαιώνω οτι τα σχολεία προμηθεύθηκαν σε αυτή την σχολική χρονιά  δύο φορές πετρέλαιο, οτι οι μαθητές διδάσκονται και διαβιούν στα σχολεία με ασφάλεια,  οτι 18 σχολικοί τροχονόμοι φροντίζουν καθημερινά για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών και ότι έχουν γίνει πολλά έργα και επεμβάσεις με αποτέλεσμα  την βελτίωση της ποιότητας της διαβίωσης των μαθητών και διδασκόντων.Τέλος του θυμίζω οτι αυτή η Δημοτική αρχή αποπερατώνει σχολεία και διεκδικεί άλλα έχοντας παραχωρήσει στον ΟΣΚ χώρους για αυτά.

Περιμένω απο τον κ.Μερτύρη έστω ένα μήνα πριν τις εκλογές να σταματήσει την απραξία και στασιμότητα  που έχει επιδείξει για τα σχολεία πέρα απο τις καταγγελίες του και να καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις και όχι αόριστες όπως περιγράφονται στο φυλλαδιό του.Δυστυχώς όμως γιαυτόν δεν πρόκειται να τις λάβω λόγω του οτι οποιαδήποτε προτασή του αποδεκτή θα συμπέσει με τις λύσεις και ενέργειες αυτής της δημοτικής αρχής.Τέλος όποιος ασχολείται με τον ευαίσθητο χώρο των σχολείων οφείλει  να μην προσπαθεί να επιφέρει σύγχυση και αναστάτωση  με αοριστολογίες και ΘΑ αλλά να δίνει στα προβλήματα λύσεις.Ειδικά δε όταν πρόκειται για όποιον διεκδικεί τον Δήμο.Eπεται συνέχεια....................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ και τώρα απόφαση -πίεση για να μπει τέλος στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Εκφράζοντας την αγωνία συμπολιτών μας για τον κίνδυνο της κατοικίας τους από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς