Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Μήπως μας κυβερνούν παράφρονες;Καρκούλιας Δημήτρης.

Πώς να πιστέψεις πως μια χώρα,  ένας λαός, μπορεί πραγματικά να πάει μπροστά και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα  που έχει, όταν αυτοί που επελέγησαν να τον κυβερνούν αγνοούν την πραγματικότητα και επιβάλλουν συνεχώς μέτρα με την διαδικασία του αποφασίζομεν και διατάσσωμεν ,εναντίον του.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα οι υπουργοί  οικονομικών, υγείας και  ενέργειας    με πανηγυρικό και αλαζονικό ύφος εμφανίστηκαν στην  τηλεόραση  και ανακοίνωσαν οτι δεν μειώνουν τον φόρο κατανάλωσης πετρελαίου διότι τυχόν καταργησή του θα ωφελούσε την λαθρεμπορία ,και τους πλουσίους που θα θέρμαιναν τις πισίνες τους.

Τους άκουγα και δεν πίστευα στα αυτιά μου. Δεν πίστευα ότι οι άνθρωποι  αυτοί που ηγούνται  των βασικότερων υπουργείων αυτής της δύσμοιρης χώρας,δεν σεβάστηκαν την άγια ημέρα και αντί ευχών εξήγγειλαν  μέτρα για την ηθική και φυσική παγωμάρα των περισσοτέρων Ελλήνων.

Αυτές οι εξαγγελίες  και μάλιστα σε μια ημέρα γιορτής εδραιώνουν την πεποίθηση πως όσοι  μαςκυβερνούν, δεν έχουν ειλικρινή διάθεση να αλλάξουν τα πράγματα.Αγνοούν επιδεικτικά το Σύνταγμα επιβάλλοντας την εφαρμογή των νόμων τους με απειλές και ψυχολογική τρομοκρατία.

Για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να αποκτήσουν πολιτικό άλλοθι πως κάτι έκαναν, χωρίς όμως επί της ουσίας να θίξουν τίποτα από το κακώς κείμενα. 

To ερώτημα που τίθεται είναι : μας κυβερνούν πράγματι  πολιτικοί ; η μήπως παράφρονες ;


1 σχόλιο:

  1. ασφαλώς και είναι πολιτικοί! πολιτικοί όμως εκφραστές συγκεκριμένων συμφερόντων και όχι παράφρονες, είναι αυτοί που μας κυβερνούν, με πρακτικές όπως το ψέμα, την επιβολή του φόβου, την επιβολή της απελπισίας και την απογοήτευσης στην κοινωνία, την εξαγορά των συνειδήσεων, την επιβολή της καταστολής και της βίας σε κάθε πτυχή της ζωής μας, στηριγμένοι και προβεβλημένοι από το αμαρτωλό κατεστημένο της διαπλοκής και της διαφθοράς και τα μέσα που αυτό διαθέτει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ και τώρα απόφαση -πίεση για να μπει τέλος στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Εκφράζοντας την αγωνία συμπολιτών μας για τον κίνδυνο της κατοικίας τους από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς