Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ


Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012, πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ Νεολαίας του Δήμου Παλλήνης, ένας θεσμός που ξεκίνησε το 2008 στον πρώην Δήμο Γέρακα και φέτος πραγματοποιήθηκε στο νέο ενιαίο Δήμο Παλλήνης με τη συμμετοχή όλων των Δημοτικών Ενοτήτων.

Η διοργάνωση σημείωσε εξαιρετική επιτυχία, με μεγάλη προσέλευση μικρών και μεγάλων που βρέθηκαν κοντά μας για να περάσουν όμορφες στιγμές. Το parking του κολυμβητηρίου μετατράπηκε σε σημείο συνάντησης των νέων με διαδραστικά δρώμενα όπως εντυπωσιακά ακροβατικά με BMX από κορυφαίους του είδους, show με φωτιές, juggling, street games, ξυλοπόδαρους και ακροβατικά. Υπήρχαν επίσης καλλιτέχνες που έκαναν προσωρινά πολύχρωμα tattoo και face painting καθώς και happening κρουστών, όλα υπό τη συνοδεία όμορφης μουσικής.

Το αποτέλεσμα ήταν ένα πραγματικά αξέχαστο Σαββατοκύριακο, με τη νεολαία του Δήμου Παλλήνης να έρχεται κοντά, δημιουργώντας μια φανταστική ολοζώντανη παρέα. Ευχάριστη έκπληξη για όλους ήταν δύο νέα δρώμενα που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στο Δήμο μας. Αφενός το «Water Ball Energy», μια πρωτότυπη ιδέα που πραγματοποιήθηκε στην πισίνα του Κολυμβητηρίου του Γέρακα. Τα παιδιά κλείνονταν σε διαφανείς σφαίρες από PVC και προσπαθούσαν να ισορροπήσουν και να «περπατήσουν» πάνω στο νερό, με αποτέλεσμα πρωτοφανείς τούμπες, γλιστρήματα και φυσικά άφθονο γέλιο. Αφετέρου το τετραπλό Bungee Trampoline όπου το κοινό επιδόθηκε σε εντυπωσιακά άλματα και εναέρια ακροβατικά.

Το βράδυ του Σαββάτου, ανέβηκαν στη σκηνή του Θερινού Σινεμά του Γέρακα τοπικά συγκροτήματα που με τον δυνατό ροκ και metal ήχο τους μας κράτησαν συντροφιά μέχρι το βράδυ. Την Κυριακή, το «Cine Γέρακας» γέμισε ασφυκτικά από κόσμο. Είχε φτάσει η ώρα για τη συναυλία των «15 50», μιας υπέροχης rock μπάντας με το support του Πάνου Μουζουράκη. Τη συναυλία «άνοιξαν» οι ανερχόμενοι “no entry” που «ζέσταναν» το κοινό προετοιμάζοντάς το γι’ αυτό που θα ακολουθούσε.

Οι «15 50» ξεσήκωσαν τους θεατές με το δυναμικό τους στυλ, παίζοντας όμορφα ελληνικά rock τραγούδια αλλά και πασίγνωστες ξένες διασκευές ενώ ο Πάνος Μουζουράκης με την υπέροχη φωνή και την χαρακτηριστική σκηνική του παρουσία συμπλήρωνε το θέαμα με τον καλύτερο τρόπο.

Η συναυλία τελείωσε αργά το βράδυ και μαζί της ακόμα μια επιτυχημένη διοργάνωση του Δήμου Παλλήνης που άφησε ωραίες εντυπώσεις και ελπίζουμε αξέχαστες αναμνήσεις στους νέους που βρέθηκαν κοντά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ και τώρα απόφαση -πίεση για να μπει τέλος στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Εκφράζοντας την αγωνία συμπολιτών μας για τον κίνδυνο της κατοικίας τους από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς