Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι συνδημότες.

Ευχαριστώ  όσους με τιμήσατε με την  επιλογή σας  και με εκλέξατε εκ νέου Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου.


Ευχαριστώ  όλους εκείνους  που εμπιστεύτηκαν τον κ. Ζούτσο και  την παράταξη του, που τα τελευταία τρία και πλέον χρόνια διοικώντας τον ενιαίο δήμο μέσα απο αντίξοες οικονομικές συνθήκες, παρήγαγαν έργο και έθεσαν  τις βάσεις για την ανάπτυξη της πόλης μας.

Οφείλω να συγχαρώ δημόσια όλες τις δημοτικές παρατάξεις και όλους όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία  για τον αγώνα που έδωσαν με στόχο την πρόοδο του τόπου.

Οι εκλογές πέρασαν στην ιστορία. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι αλλά έντιμοι συνδημότες μας που κατέθεσαν προτάσεις και επιχειρήματα για την πρόοδο του τόπου και εκρίθησαν απο εσάς .

Η μεγάλη εμπιστοσύνη  που δείξατε στον συνδυασμό μας  και η ξεκάθαρη εντολή σας σε όλες τις παρατάξεις για συμμετοχή συνεργασία και συναίνεση,επαυξάνουν την ευθύνη  και το χρέος όλων μας απεναντί σας  για μεγαλύτερη προσφορά στον τόπο.

Η  ενότητα όλων των δυνάμεων που συμμετείχαν στις εκλογές καθίσταται αναγκαία και θα αποτελέσει κυρίαρχο παράγοντα ανάπτυξης του Δήμου μας τα επόμενα πέντε χρόνια .

Με τιμή.
Καρκούλιας Δημήτρης.
Δημοτικός σύμβουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ και τώρα απόφαση -πίεση για να μπει τέλος στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Εκφράζοντας την αγωνία συμπολιτών μας για τον κίνδυνο της κατοικίας τους από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς