Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ?? γράφει ο Δημήτρης Καρκούλιας.


Πριν λίγες ημέρες ο "αναπτυξιακός" σχεδιασμός της συγκυβέρνησης ταυτίστηκε με την ψήφιση των νέων μέτρων εξαθλίωσης και ξεπουλήματος της χώρας με την ισχνή  πλειοψηφία των 153  βουλευτών - εκπροσώπων που δύσκολα να διακρίνει κάποιος αν εκπροσωπούν τα συμφέροντα  της χώρας η τα συμφέροντα τρίτων .

Επί ώρες πάσχιζαν στην Βουλή να πείσουν ακόμα και τους εαυτούς τους  για την λήψη των νέων μέτρων και την  τυπική νομιμοποιησή τους , καθόσον γνώριζαν οτι τα μέτρα αυτά λαμβάνονται ερήμην του λαού χωρίς την εγκρισή του και οτι εκ του λόγου αυτού αυτοδίκαια καθίστανται παράνομα και αντισυνταγματικά.

Αλήθεια που μπορεί να φτάσει το πολιτικό τους θράσος; Πόσο ακόμη θα συνεχιστεί η απροκάλυπτη κοροϊδία τους; Από τη μια η κινδυνολογία για έξοδο από το ευρώ κι από την άλλη οι αναφορές για κυβερνητική λύση που "θα οδηγήσει δήθεν τη χώρα με ασφάλεια στην ανάπτυξη"!
Πόσο ιθαγενείς  μας θεωρούν, ώστε να συνεχίζουν να επαναλαμβάνουν αυτά που έλεγαν  προεκλογικά και όπως αποδείχθηκε δεν ετήρησαν, αλλά εφάρμοσαν τα τελείως αντίθετα; 

Ενώ είναι προ των πυλών η εφαρμογή και εκτέλεση των νέων μνημονιακών μέτρων μιλούν  ως να απευθύνονται στο λαό μιας άλλης χώρας που δεν βιώνει τη δραματική μείωση μισθών, την πρωτοφανή ανεργία, την υπερφορολόγηση.

Τα άμεσα τραγικά για τους Ελληνες αποτελέσματα των μνημονιακών συμβάσεων είναι.
Φορολογική ασυλία για τους οικονομικά ισχυρούς επενδυτές.
Ανεργία και εξαθλίωση των Ελλήνων στα "επιθυμητά" επίπεδα ώστε να επαιτούν για εργασία με αμοιβές  μισθών τριτοκοσμικών  χωρών.
Κατασχέσεις απο το κράτος ή τις τράπεζες κάθε περιουσιακού στοιχείου λόγω των  προσωπικών  χρεών των πολιτών.
Ξεπούλημα όλων των οικονομικά υγιών επιχειρήσεων και του ορυκτού πλούτου αντί πινακίου φακής.
Απώλεια της οντότητας της χώρας ως κυριάρχου κράτους καθόσον οποιεσδήποτε αποφάσεις επιβάλλονται απο τους δανειστές μας.


Προσπαθώντας να  αιτιολογήσουν τις επιλογές τους όλοι εκείνοι που μας  επέβαλαν το μνημόνιο ισχυρίζονται ότι η έξοδος από το ευρώ θα φέρει μαζική φτώχεια ενώ αποφεύγουν να μας πούν  οτι τα μέτρα που λαμβάνονται, έχουν ήδη φέρει την φτώχεια.

Για τη λύση του Ελληνικού οικονομικού προβλήματος προτείνεται άμεσα.
1.- Σχηματισμός  Κυβέρνησης  που θα διαχειρισθεί την κρίση χωρίς εξαρτήσεις,με άμεση εξαφάνιση απο τον πολιτικό χάρτη όλων των εμπλεκομένων πολιτικών.
2.-Αλλαγή εξωτερικής, αμυντικής, και οικονομικής πολιτικής.
3.- Στάση εξωτερικών πληρωμών με  μονομερή διαγραφή του χρέους.
4.-Προσφυγή στο διεθνές Δικαστήριο οικονομικών υποθέσεων το οποίο θα προσδιορίσει το πραγματικό μας χρέος προς τους δανειστές μας,αφαιρώντας τους τοκογλυφικούς τόκους.
5.-Άμεση εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου, με συμβάσεις συμφέρουσες το Ελληνικό Δημόσιο, και όχι  με συμβάσεις αποικιοκρατικές.
6.-Σύναψη νέων διεθνών συμμαχιών & συνεργασιών.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ και τώρα απόφαση -πίεση για να μπει τέλος στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Εκφράζοντας την αγωνία συμπολιτών μας για τον κίνδυνο της κατοικίας τους από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς