Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.γράφει ο Δημήτρης Καρκούλιας.

Ο Ελληνικός λαός  καθημερινά βομβαρδίζεται από κάθε  διαπλεκόμενο    έντυπο και ηλεκτρονικό μέσον , με στόχο την πλύση του εγκεφάλου μας 

προκειμένου να αποδεχθούμε τα επώδυνα οικονομικά μνημονιακά μέτρα ,γιά το καλό μας.

Ειδικώτερα στα πάνελ των αργυρώνητων ραδιοτηλεοπτικών σταθμών χρισμένοι ειδήμονες, καθημερινά αναλύουν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα,τα μνημόνια ένα και δυο,το διαθέσιμο,τη διαχείριση των πακέτων δανεισμού,την πιθανή εξοδό μας απο την Ε.Ε,την επανοδό μας στην δραχμή κ.τ.λ,λέγοντας αναλήθειες παραποιώντας  τα οικονομικά μεγέθη έναντι παχυλής αμοιβής.

Όλοι αυτοί οι αναλυτές-  παντός είδους και ειδικότητας-, αποτυχημένοι πολιτικοί,καναλάρχες, δημοσιογράφοι, συνδικαλιστές,αυλικοί, απαξιωμένοι στα μάτια του Ελληνικού λαού,δείχνουν να μην έχουν <<τσίπα>>.

Ουδείς ανοίγει το κουτί της Πανδώρας.Η τιμωρία για την εθνική καταστροφή ανακαλύφθηκε στο στόμα  των γυρολόγων στην TV μόνο για μερικούς επίορκους δημοσίους υπαλλήλους.Η αγανάκτηση  ,ο πόνος,η φτώχεια  η οργή  του Ελληνικού λαού και η ανάγκη του για  ενα  δίκαιο κρατικό μηχανισμό  αιτιολογείται  απο αυτούς ως αποτέλεσμα της ανήθικης συμπεριφοράς του λαού ο οποίος επι σειρά ετών τα έτρωγε μαζί τους.......

Επιδιώκουν  να βάλουν στο DNA του Έλληνα το γονίδιο της συνευθύνης  και της συνενοχής του στο εθνικό τους έγκλημα, και φαίνεται να το έχουν επιτύχει κατά ενα μέρος.

Είναι αυτοί που καταχράστηκαν μαζί με τούς πολιτικούς τον κόπο του Ελληνικού λαού.Αυτοί  που μέσα από την διακυβέρνηση της χώρας χρησιμοποιώντας την χρυσή πέννα   και  την απατηλή προπαγάνδα τους απέκτησαν βίλες,αυτοκίνητα και καταθέσεις  στις ξένες τράπεζες. 

Αυτοί που συνυπεύθυνα συντήρησαν το σάπιο  πολιτικό σύστημα για ίδιο όφελος παραπληροφορώντας με πρόθεση τους πολίτες εξυμνώντας την σαπίλα.

Είναι αυτοί που  έδωσαν βήμα στη Χρυσή Αυγή ,σε μια ακροδεξιά παράταξη που πήρε το βούρδουλα εκπροσωπώντας δήθεν το αίσθημα αγανάκτησης και ταπείνωσης του Ελληνικού λαού ,ενός ξεπουλημένου λαού στη μπότα της Γερμανίας και στα δόντια του ΔΝΤ.

 Είναι όσοι στηρίζουν το σχέδιο εξαθλίωσης της επόμενης γενιάς  και το ξεπούλημα του πλούτου της χώρας μας για την ευημερία μας....απο τα Μ.Μ.Ε και τα άλλα ξεπουλημένα έντυπα.

Δυστυχώς για αυτούς η ταυτότητα και πορεία τους είναι γνωστή . Η εμπλοκή τους μαζί με τους πολιτικούς στην εθνική τραγωδία είναι άμεση, και γρήγορα θα κληθούν να λογοδοτήσουν ενώπιον του εξαθλιωμένου λαού για τις πράξεις και παραλήψεις τους. Ετσι θα γράψουν οι  ίδιοι την θλιβερή τους ιστορία  ως παράδειγμα προς αποφυγή στο μέλλον, από  επίδοξους  και πουλημένους σωτήρες της χώρας.

Δημήτρης  Καρκούλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ και τώρα απόφαση -πίεση για να μπει τέλος στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Εκφράζοντας την αγωνία συμπολιτών μας για τον κίνδυνο της κατοικίας τους από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς