Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ Α.Ε.Ι ΚΑΙ Τ.Ε.Ι ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013.



      Έγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών για το Ακαδ. Έτος 2012-13


Η προθεσμία εγγραφής των εισαχθέντων στα Πανεπιστήμια για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, ορίζεται από 11 Σεπτεμβρίου μέχρι και 28 Σεπτεμβρίου 2012.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή των επιτυχόντων – εισαγομένων ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΕΛ & ΕΠΑΛ-Β΄ ή ΕΠΑΛ-Α στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 είναι τα εξής:

-Αίτηση για εγγραφή (δίνεται από τη Γραμματεία).
-Τίτλος απόλυσης: απολυτήριο ή πτυχίο ή αποδεικτικό του σχολείου αποφοίτησης ή νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή νομίμως κυρωμένο φωτοαντίγραφο των τίτλων αυτών.
-Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή ή τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα (όπως οι σχολές και τμήματα περιλαμβάνονται στο άρθρο 1 της Φ.253/28934/Β6/21-3-2006 Υ.Α.).
-Έξι (6) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.
-Απλή φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας.

- Εκτός των παραπάνω, και μόνο όσοι πέτυχαν από το Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ - ΟΜΑΔΑ Β΄ (90% και 10%) υποβάλλουν και νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή νομίμως κυρωμένο φωτοαντίγραφο της βεβαίωσης πρόσβασης (ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΟΤΕ Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ).

Κατά την προσέλευσή τους για εγγραφή, οι εισαχθέντες πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα/διαβατήριο ή άλλο δημόσιο έγγραφο, από το οποίο να αποδεικνύονται τα ονομαστικά τους στοιχεία και η ακριβής ημερομηνία γέννησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ και τώρα απόφαση -πίεση για να μπει τέλος στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Εκφράζοντας την αγωνία συμπολιτών μας για τον κίνδυνο της κατοικίας τους από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς