Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

O ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ << ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ>>










Συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση του κόσμου που, παρά την απαγορευτικά υψηλή θερμοκρασία, προσήλθε στηνπλατεία  του ΓEΡAKA το Σάββατο 14/7  για να προσφέρει...


Διακρίνονται οι Δήμαρχοι κ.κ Ζούτσος,Πατούλης και ο δημοτικός σύμβουλος Καρκούλιας.



Συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση του κόσμου που, παρά την απαγορευτικά υψηλή θερμοκρασία, προσήλθε στηνπλατεία  του ΓEΡAKA το Σάββατο 14/7  για να προσφέρει  φάρμακα στα πλαίσια της δράσης "Όλοι μαζί Μπορούμε και στην Υγεία"
 που διοργανώνουν όλο το καλοκαίρι το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής με τον τηλεοπτικό/ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ.
 
Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, σύμπραξη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τη ΜΚΟ της ΑΠΟΣΤΟΛΗ, , αποτελεί το ΠΡΩΤΟ Ιατρείο που δημιουργήθηκε για ανασφάλιστους, άστεγους και οικονομικά εξαθλιωμένους πολίτες.


Περισσότεροι από 3000 ανασφάλιστοι ασθενείς έχουν ήδη εξεταστεί στους έξι μήνες λειτουργίας τους, και πολλοί από αυτούς έχουν λάβει τα απαραίτητα για τη θεραπευτική τους αγωγή φάρμακα. .
 
Στην Πλατεία Μακεδονιας του Γέρακα παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Παλλήνης Αθανάσιος Ζούτσος  η Αντιδημαρχος Ειρήνη Κουνενάκη o Δημοτικός σύμβουλος  Καρκούλιας Δημήτριος, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων 
του ΣΚΑΙ κα Δώρα .Γιαννακάκη  και ο εθελοντής ορθοπαιδικός   Δημήτρης Μπαμπαλης.

Τη συλλογή των φαρμάκων ακολούθησε η μεταφορά φαρμάκων από εθελοντές  και η παραλαβή τους από την εθελόντρια κα Ελένη Κουθούρη στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ και τώρα απόφαση -πίεση για να μπει τέλος στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Εκφράζοντας την αγωνία συμπολιτών μας για τον κίνδυνο της κατοικίας τους από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς