Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Σύστημα- Κατίδης 1-0. Γράφει ο Δημήτρης Καρκούλιας.


Με θλίψη παρακολουθώ για μια εβδομάδα το θέμα που ανέκυψε με τον χαιρετισμό του νεαρού ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Κατίδη. 
Ολα τα εμπλεκόμενα στήν διαπλοκή ΜΜΕ , αφιέρωσαν μεγάλο τηλεοπτικό χρόνο  για τον φασιστικό τρόπο που πανηγύρισε ο παίκτης για το γκόλ που πέτυχε. 

Μαζί τους τοποθετήθηκαν και πολιτικές δυνάμεις καταδικάζοντας τον νεαρό, ριχνοντάς τον στην αρρένα όπου λέοντες είναι οι ίδιοι για να τον κατασπαράξουν. 

Όλα αυτα διεδραματίστηκαν την χρονική στιγμή  που οι κυβερνώντες δήλωσαν νέα υποταγή στους τροικανούς, απεδέχθησαν τα νέα εξοντωτικά οικονομικά μέτρα ,και μείωσαν την υπερηφάνεια του Ελληνικού λαού για μια ακόμη φορά.Κανένας απο αυτούς δεν κατεδίκασε τον φασισμό που μας επεβλήθη  από την χώρα που τον εξέθρεψε, και όλους όσους υλοποιούν αυτόν καταστρατηγώντας το Σύνταγμα και τους νόμους.

Λυπούμαι γιατί κανένας απο τούς δήθεν ευαίσθητους πανελίστες πολιτικούς και δημοσιογράφους δεν ασχολήθηκε με την ψυχολογία αυτού του παιδιού,δεν δέχθηκαν την όποια δικαιολογία  για την πράξη του,ούτε την συγγνώμη που ζήτησε δημόσια.Κανένας δεν του εξήγησε για  την επικινδυνότητα του φασισμού και για τις συνέπειες επικρατησής του.Κανένας δεν του έδωσε δεύτερη ευκαιρία να επανορθώσει το λάθος του ....αν πράγματι είχε καταλάβει τι έκανε....

Αποτέλεσμα   της στυγερής επίθεσης απο τα σαπάκια της κοινωνίας εναντίον του εικοσάχρονου παιδιού, ηταν να φορτωθεί μια αρνητική δημοσιότητα εντός και εκτός συνόρων,να αναγκασθεί να ζητήσει συγγνώμη δημόσια , να σταματήσει το ποδόσφαιρο που λατρεύει και την επαγγελματική του καρριέρα.

Είμαι απόλυτα σίγουρος οτι γιαυτό το παιδί κανένας πια δεν  θα ασχοληθεί αν κατεστράφη ψυχικά και επαγγελματικά.Το σύστημα φασιστικά ενίκησε για μια ακόμη φορά. Ανεκάλυψε το θύμα, το εξόντωσε ,και προσωρινά διεσώθη το ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ και τώρα απόφαση -πίεση για να μπει τέλος στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Εκφράζοντας την αγωνία συμπολιτών μας για τον κίνδυνο της κατοικίας τους από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς